Werken bij TS Health Products

Bij TS Health Products zijn c.a. 45 werknemers in dienst. Dit team is zeer divers en bestaat uit zowel binnen- als buitendienstmedewerkers. Wij zijn een familiebedrijf dat haar medewerkers met respect en eerlijk behandeld. Open en eerlijkheid op de werkvloer is belangrijk om ook eerlijke producten en diensten te kunnen leveren aan onze klant. Door het werken met persoonlijke doelstellingen per medewerker streeft TS Health Products naar een efficiënte en doelgerichte werkwijze. Terugkoppeling is een belangrijk aspect op de werkvloer van TS Health Products, zowel vanuit de klant als vanuit onze medewerkers.

vacature TS Health Products

Open sollicitatie

U bent geïnteresseerd in voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten en homeopathische geneesmiddelen. En heeft een affiniteit met de natuur, welzijn van mens en dier?

Of u bent op zoek naar een stageplek om de kneepjes van het vak te leren. Houdt u van een uitdaging en u heeft een resultaatgerichte houding? Neem dan vooral contact met ons op. We maken graag kennis met mensen zoals u.