Welkom bezoeker van “Blogger by Nature”!

Wat fijn dat je belangstelling toonde voor onze producten! We vonden het leuk je te ontmoeten en persoonlijk te spreken over onze producten. Naast de producten die we op het Boggers By Nature Event mee hadden genomen hebben we nog véél meer mooie producten.

Ons assortiment

TS Health Products heeft een zeer ruim assortiment producten, variërend van kindvriendelijke tandpasta tot en met luxe theevarianten. De producten/merken die al beschikbaar zijn in de winkel/online vind je op www.tshealth.nl/onze-merken, maar daarnaast zijn we ook achter de schermen ook bezig met mooie productontwikkelingen van onze bestaande merken of compleet nieuwe lanceringen, zoals bijvoorbeeld de thee die we op het event bij ons hadden.

Samenwerking

Zie jij mogelijkheden in samenwerkingen voor jouw blog of een van jouw socials? Dan horen wij dit natuurlijk graag. Hiernaast is het altijd fijn om op de hoogte te blijven van elkaar want wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen in de toekomst?! Wil je geheel vrijblijvend informatie van ons ontvangen, vul dan het onderstaande antwoordformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen. Let op: onder de inzenders wordt een leuke verrassing verloot, dus houd je e-mail goed in de gaten!

flyers TS Health Products

  Ik ben actief op
  Meerdere antwoorden mogelijk

  Mijn netwerk heeft ongeveer


  Ik ben vooral geinteresseerd in de volgende onderwerpen:  Pure, natuurlijke gezondheidsproducten

  producten-01

  Unieke selectie hoogwaardige, plantaardige soorten thee

  producten-02

  Tandpasta in de smaken Bubble Gum en Cool Mint!

  producten-04

  Effectieve bescherming bij hooikoortsverschijnselen

  producten-03