Wat doen we? Wat bieden wij?

Als distributeur is onze voornaamste taak het distribueren van onze producten van producent naar consument. Doordat wij producten van c.a. 35 verschillende merken distribueren, hebben we te maken met veel verschillende producenten en consumenten.

Zo werken wij met producenten uit zowel binnen- als buitenland en sommige producten produceert TS Health Products zelf. Sinds 2016 beschikken wij namelijk over een ‘nat lab’ waar onder andere onze tincturen worden gemaakt. Ook heeft TS Health Products een vitamineruimte waar verschillende vitamines en andere capsules en/of tabletten worden afgevuld.

TS Health Products beschikt over een eigen vitamineruimte en een 'nat' lab waarbij we zelf kruidentincturen maken.

Ook onze consument bevindt zich in zowel binnen- als buitenland. Wij leveren aan een breed scala klanten, zowel bedrijven als particulier. Producten van onze merken zijn dan ook te vinden in o.a. drogisterijen, apotheken, speciaalzaken maar ook in onze eigen webshop Scala Health.

Deze taak vervullen wij samen, met al onze 45 medewerkers. Eén team dat bestaat uit o.a. (online) marketeers, brandmanagers, designers, trade managers, logistiek medewerkers, binnendienst medewerkers, specialisten en magazijnmedewerkers.