Trotse partner van Stichting Het Nationaal Park De Hoge Veluwe

Hoge Veluwe met TS Health Products

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een schitterend Park, gelegen in de gemeenten Apeldoorn, Ede en Arnhem. Wat u misschien niet wist, is dat het Park -5400 ha groot- volledig
particulier grondgebied is. Dit betekent dat het nagenoeg subsidievrij rond moet komen van eigen inkomsten. Deze inkomsten gaan grotendeels op aan beheer, behoud en onderhoud. Voor de grotere (natuur)projecten is het Park dan ook afhankelijk van fondsenwerving.

De zorg die Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft voor dit unieke Nederlandse natuurgebied, sluit naadloos aan bij de kernwaarde van ons familiebedrijf: “Hart voor natuurlijke gezondheid”. Wij zoeken al generaties lang naar de juiste oplossingen direct uit de natuur. Het welzijn en de aandacht voor mens en natuur vindt u terug in al onze producten en de activiteiten die wij doen. Daarom zijn wij een trotse partner van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

We houden u graag op de hoogte van de activiteiten die zullen ontplooien, dus houd onze Facebookpagina vooral in de gaten!

Meer weten?

Heeft u interesse om neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op »