Telegraaf Special De Overgang

Special de overgang

Wij nemen deel aan de Telegraaf Special De Overgang. In deze campagne wordt er aandacht gegeven aan de merken Membrasin en Promensil. De special is hier te bekijken. Ook geven we 10 pakketten ter waarde van €62,90 weg. Lees hier meer over de winactie.

De overgang is een natuurlijk proces waar alle vrouwen mee te maken krijgen. De menstruatie verandert doorgaans rond je 45ste en blijft op den duur uit waarmee de vruchtbare tijd wordt afgesloten. Ongeveer 1,6 miljoen van de Nederlandse vrouwen zitten in de overgang met typische overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen.

Als Membrasin gebruiker heeft u een droge huid, droge mond of droge slijmvliezen. Dit heeft allerlei oorzaken, maar een van de belangrijkste is toch wel de overgang met allerlei andere typische overgangsverschijnselen. Gelukkig zijn er oplossingen. Een van de dingen die u kunt doen is gebruik maken van Membrasin of Promensil.

Meer weten?

Heeft u interesse om Membrasin of Promensil op te nemen in uw winkel, of vragen over een social media pakket? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op »