Sambucol krijgt nieuwe website

Sambucol vlierbessenextract krijgt nieuwe website

Vraag je aan je oma of opa wat zij vroeger kregen als hun weerstand en immuunsysteem minder was, zullen ze vast zeggen: vlierbessensap!

Vlierbessen zijn tegenwoordig in geconcentreerde vorm (met wel 1000 vlierbessen in een flesje) in veel natuurwinkels, gezondheidswinkels en online te koop onder de naam: Sambucol.

Met trots kunnen we vertellen dat onze Sambucol website een compleet nieuwe website heeft gekregen. Voor dit project en ter ondersteuning van een online campagne, 2017/2018, is er een responsieve website ontwikkeld. Zijn de teksten SEO proof gemaakt, is er veel nieuwe content geschreven en zijn we actief via social media. Dit alles hebben we als team gerealiseerd in een tijdsbestek van enkele maanden.

Zoals dit bij elk project gaat, is het ‘nooit’ af en gaan we door. Daarbij laten we ons inspireren door wat onze data (Analytics, Facebook, etc.) ons vertelt. Er wordt nog steeds nieuwe content ontwikkeld en zijn we onze mogelijkheden aan het testen via social media. Daarnaast blijven we onze pagina’s optimaliseren voor zoekmachines en leren we onze doelgroep steeds beter kennen.

Naar de website van Sambucol »

Meer weten?

Heb je interesse om Sambucol op te nemen in uw winkel, of vragen over een social media pakket? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers »

Neem contact op »