Rio Rosa is genomineerd voor de Beauty Astir Awards 2018

TROTS – Ons eigen merk Rio Rosa Mosqueta is genomineerd voor de Beauty Astir Awards 2018

Voor de 33ste keer zullen de leden van BeautypersNL (journalisten,redacteuren en bloggers) zich buigen over de beste cosmetica introducties van het afgelopen jaar. Rio Rosa is genomineerd in de categorie: Groene cosmetica met zowel ons Antioxidant Facial Oil als het Liftend Serum.

Wij zijn alvast aan het duimen!

Wat is Rio Rosa Mosqueta

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Rio Rosa Mosqueta bestaan allemaal uit rozenbottelolie uit het Andesgebergte, aangevuld met 100% biologische ingrediënten. De rozenbottelolie is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren zoals omega 3,6 en 9, antioxidanten en vitamines wat de huid helpt om nieuwe huidcellen aan te kunnen maken. Hierdoor blijft de huid soepel en fluweelzacht.

De gehele range is gecertificeerd door EcoControl volgens de Natural Cosmetics Standards, geschikt voor vegetariërs/veganisten, dierproefvrij en zonder schadelijke toevoegingen (parabenen, parafine, SLS en synthetische geurstoffen). De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid en zorgen ervoor dat de huid gedurende de dag en nacht herstelt, wordt gevoed en beschermt blijft.

Meer weten?

Heb je interesse om Rio Rosa Mosqueta op te nemen in uw winkel, of vragen over een social media pakket? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers »

Neem contact op »