Naamswijzigingen TS Products

In de bijna dertig jaar van haar bestaan is TS Health Products naast continuïteit altijd dicht bij haar kernwaarden en toekomstambities gebleven. Ons bedrijf staat onder andere voor: natuurlijk, gezondheid, respect en hart hebben voor de medemens. De naamswijziging heeft onder meer tot doel om deze beter te uiten. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een duidelijkere positionering van ons bedrijf.

Tevens draagt de nieuwe naam en uitstraling bij aan de bewustwording en trots van de medewerkers en maakt ook voor klanten beter duidelijk wie TS Health Products is, wat ze doet en wat we wil. En komt overeen met de kernwaarden: het zijn van een familiebedrijf, het hebben van respect voor mens, dier en natuur, het kunnen hebben van een langer, gelukkiger en gezonder leven, de controle hebben over de eigen gezondheid en hart hebben voor de medewerkers, klanten en consumenten.

De toekomstambities reiken verder; Over 10 jaar wil TS Health Products dat in elk huishouden een product van hen staat.

Aandacht voor portfolio

Om kernwaarden en ambities te verwezenlijken heeft TS Health Products grote aandacht voor haar portfolio. De producten die wij distribueren, komen altijd overeen met de kernwaarden en ambities. Het aanbod is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed assortiment kwalitatieve en toegankelijke gezondheidsproducten en homeopathische geneesmiddelen. Ook hebben wij voorlichting over de merken en producten hoog in het vaandel staan bij het leveren aan zo veel mogelijk detailhandels in de Benelux.

Nieuw logo

In het nieuwe logo blijft de druppel die staat voor ‘de elixer van het leven’ bestaan. Daarnaast ontstaat vanuit deze druppel het nieuwe hart. Dit hart geeft het hart voor de medewerkers aan, het hart voor de klanten en het hart voor de consumenten. Samen vormen de druppel en het hart het nieuwe logo van TS Health Products.

Nieuw: de TS Health Academy

Nieuw is de TS Health Academy. Deze inspirerende Academy richt zich op de wetenschappelijke en therapeutische kant van de producten en diensten. TS Health Academy is een op zichzelf staande stichting en heeft een eigen logo en huisstijl.

Meer naamswijzigingen

Niet alleen verandert TS Products in TS Health Products. Nog twee naamswijzigingen vinden plaats.

TS Products Animals wordt omgedoopt in TS Animal Health. Dit onderdeel van TS Health Products is actief in de (gezelschaps-)dierenbranche. Hoewel het logo anders is, is de huisstijl voor TS Animal Health gelijk aan die van TS Health Products.

Daarnaast verandert de dochteronderneming in Engeland van naam: van RIO Trading naar RIO Health. Deze dochteronderneming van TS Health Products in de UK heeft een eigen merkenrange onder de naam RIO Amazon, maar levert ook een aantal dezelfde producten als TS Health Products in Nederland.