Examenactie RESCUE ism Wendy Online

De examenperiode is zo goed als afgerond. Nu is het wachten op de uitslag; geslaagd, gezakt of toch een herexamen doen? Sommige weten al dat ze een herexamen moeten doen. Maar hoe gaat iemand om met deze druk terwijl er nog gepresteerd moet worden? In samenwerking met RESCUE sprak de stressdeskundige Suzan Kuijsten van Wendy Online met studente Jolijn en gaf haar een aantal tips om orde op zaken te stellen. Ook handig als iemand geen examens doet en wel het gevoel heeft alle balletjes hoog te moeten houden!

Wat is RESCUE

Bach RESCUE® is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de originele vijf Bach bloesems remedies: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie. Samen vormen ze de basis van de RESCUE® remedie. RESCUE® is verkrijgbaar in spray, druppels, pastilles, bonbons, crème en gel.

Meer weten?

Heeft u interesse om Bach RESCUE® op te nemen in uw winkel, of vragen over een social media pakket? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op »