Over TS Health Products

Geschiedenis / opbouw:

30 jaar geleden op 1 mei 1988 is Theo Smits samen met zijn vrouw Hennie Smits gestart met TS Reform BV. Een bedrijf wat zich richt op natuurlijke voedingssupplementen en homeopathische geneesmiddelen. Hiervoor was Theo Smits Algemeen Directeur bij Zonnatura BV.

Zonnatura BV was ook een familiebedrijf en is begonnen als Smits Reform, opgericht door de vader van Theo Smits; Dhr. W.C. Smits. Toen Theo Smits daar wegging, besloot hij dat hij meer richting de geneeskracht wilde gaan, in plaats van de voeding waar Zonnatura zich vooral op richtte. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met zijn vrouw Hennie Smits heeft hij in 1988 de stap gezet en TS Products opgericht.

TS Health Products icon

TS Health Products is een waar familiebedrijf, want alle kinderen zijn er werkzaam

Theo Smits is nog steeds de Algemeen Directeur, Natasha Smits houdt zich bezig met de educatie en kwaliteitsaspecten binnen het bedrijf, Stephan Smits is de Commercieel Directeur en Samantha Smits is de Operationeel Directeur. Tezamen vormen zij het directie team van TS Products.

Helaas hebben wij in 2015 afscheid moeten nemen van onze dierbare echtgenoot en moeder Hennie Smits, maar in gedachte is zij nog dagelijks aan onze zijde.

TS Health Products breidt uit

Vanaf november 2016 heeft TS Health Products een stukje toegevoegd aan haar familiebedrijf. Natura Sanat BV De Cruydhof, dat is opgezet door W.C. Smits, is weer terug gekomen bij de familie en overgedragen door Frans en Lia van de Reep. Natura Sanat BV De Cruydhof heeft verschillende natuurlijke producten in haar assortiment waaronder verschillende kruidentinturen en verzorgingsproducten.